Πληροφορίες Αγορών

Δικαιώματα Χρήσης

Όλα τα προϊόντα, οι υπηρεσίες και οι συμβουλές, καθώς και όλα τα εμπορικά ή μη σήματα είναι κατοχυρωμένα. Παράνομη χρήση τους θα διώκεται στο μέγιστο επιτρεπτό βαθμό από το νόμο.

Τιμές

Οι τιμές του καταλόγου συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

Ποιότητα

Τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στον κατάλογο μας έχουν περάσει από αυστηρούς ελέγχους. Ωστόσο, σε περίπτωση προβλήματος μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τρόπος Παραγγελίας - Πληρωμή

Για την παραγγελία προϊόντων από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας ο χρήστης – πελάτης καλείται εν πρώτοις να τα προσθέσει στο καλάθι αγορών και στη συνέχεια να ακολουθήσει τα απλά βήματα επιλογής τρόπου αποστολής και πληρωμής.

Η εταιρεία επικοινωνεί άμεσα με τον πελάτη ώστε να τον ενημερώσει για τον αριθμό κατάθεσης τραπέζης (σε περίπτωση πληρωμής μέσω τραπέζης) και για τις ημερομηνίες αποστολής.

Στη συνέχεια, η εταιρία αποστέλλει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο αποδεικτικό παραλαβής της παραγγελίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση του χρήστη-αγοραστή ώστε αυτός να έχει δυνατότητα πρόσβασης με ηλεκτρονικά μέσα στην παραγγελία του. Με την αποστολή του αποδεικτικού παραλαβής τα μέρη αποδέχονται ότι συνάπτεται η σύμβαση πωλήσης.

Όλα τα δέματα συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα νόμιμα έγγραφα που αποδεικνύουν τη συναλλαγή και από απόδειξη λιανικής πώλησης.


Μεταφορά και παράδοση

Η παράδοση των διαθέσιμων προϊόντων πραγματοποιείται το συντομότερο δυνατόν. Το κόστος μεταφοράς αναφέρεται πριν την παραγγελία σας και βαραίνει τον πελάτη.

Η prototypon.gr δεν αποστέλλει δέματα σε ταχυδρομικές θυρίδες και δεν παραδίδει τα προϊόντα της σε ανηλίκους ή σε άτομα υπό κηδεμονία, χωρίς γραπτή εξουσιοδότηση των γονέων ή των κηδεμόνων τους. Σε περιπτώσεις συνδρομής γεγονότων τα οποία οφείλονται σε ανωτέρα βία, η εταιρία δε φέρει ευθύνη για καθυστερήσεις στην εκτέλεση της παραγγελίας. Σε περίπτωση ελλείψεως άμεσης διαθεσιμότητας των προϊόντων, η εταιρία δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις και ο χρήστης μπορεί να ενημερώνεται για την πορεία της παραγγελίας του από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

Πολιτική επιστροφών

Τα προϊόντα δεν επιστρέφονται. Σε περίπτωση λάθους αποστολής από την πλευρά του prototypon.gr επικοινωνήστε μαζί μας για να σας αποστείλουμε τη σωστή παραγγελία.

Εγγύηση

Τα είδη που φέρουν εγγύηση υπόκεινται στους όρους πώλησης που ισχύουν τη στιγμή της πώλησής τους. Η εγγύηση ισχύει από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων που πιστοποιείται από τα συνοδευτικά του έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης και την ταινία γνησιότητας τα οποίο θα πρέπει να φυλάξετε. Η εγγύηση δεν καλύπτει τυχόν φθορές λόγω κακής συντήρησης, μη τήρησης των οδηγιών χρήσης ή εξαιτίας φυσικής φθοράς.

Προϊόν με ουσιώδες ελάττωμα, το οποίο παραδίδεται στον πελάτη και δεν οφείλεται σε υπαιτιότητά του, αντικαθίσταται από άλλο πανομοιότυπο.

Ελάττωμα του προϊόντος το οποίο παρείχε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δε γεννά ευθύνη της εταιρίας αν δεν υφίστατο κατά το χρόνο παράδοσης του, ή του οποίου η διαπίστωση δεν ήτο δυνατόν να διαπιστωθεί λόγω του υφισταμένου επιπέδου επιστημονικών και τεχνικών γνώσεων έως το ανωτέρω χρονικό σημείο. Ομοίως, οποιαδήποτε ζημία προκλήθηκε από τη χρήση του προϊόντος, η οποία οφείλεται σε πράξη ή παράλειψη του ιδίου του χρήστη ή τρίτου, δε γεννά ευθύνη της εταιρίας.

Προσωπικά δεδομένα

Η prototypon.gr απαιτεί τη δέσμευση των προμηθευτών της ότι τηρούν τους κανόνες του Διεθνούς Οργανισμού Εργασίας (ILO) και συγκεκριμένα τις συμβάσεις που στοχεύουν στην εξάλειψη της παιδικής εργασίας, τns δουλείας και της εξαναγκαστικής ή υποχρεωτικής εργασίας.

Επίσης δεσμεύεται και σέβεται τους σχετικούς κώδικες δεοντολογίας, γεγονός που σας εγγυάται ότι θα πραγματοποιήσετε σωστές αγορές από μία αξιόπιστη εταιρεία.