Συχνές ερωτήσεις

Πόσα κουφέτα βάζουμε σε μπομπονιέρες γάμου ή βάπτισης?

Ο αριθμός των κουφέτων σε μια μπομπονιέρα είναι υποκειμενικός. Εμείς συνήθως προτείνουμε 7-9 κουφέτα σε μπομπονιέρες γάμου και 5 κουφέτα σε μπομπονιέρες βάπτισης. Ο αριθμός όμως διαμορφώνεται ανάλογα με το τι θέλετε εσείς.

Τι κουφέτα βάζουμε στις μπομπονιέρες γάμου?

Σε όλα τα είδη μπομπονιέρας βάζουμε οποιοδήποτε κουφέτο. Συνήθως οι περισσότεροι πελάτες μας επιλέγουν κουφέτα αμυγδάλου. Στο site μας θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία διαφόρων είδών κουφέτα τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στις μπομπονιέρες σας.

Πολύ νόστιμα είναι τα κουφέτα με κρέμα σοκολάτας και αμύγδαλο (choco almond) σε διάφορες γεύσεις καθώς επίσης και τα κουφέτα σοκολάτας (together) αν θέλετε να βάλετε κάτι διαφορετικό και πιο πρωτότυπο.

Τι κουφέτα βάζουμε στις μπομπονιέρες βάπτισης?

Συνήθως οι περισσότεροι πελάτες μας επιλέγουν κουφετα με σοκολάτα. Εμείς προτείνουμε το crispy το οποίο περιέχει πυρήνα δημητριακών με σοκολάτα. Έχει μεγάλο μέγεθος, είναι πολύχρωμο και ιδιαίτερα γευστικό κουφέτο.

Πόσα κουφέτα θα χρειαστούμε για τον γάμο μας?

Ο αριθμός των κουφέτων διαμορφώνεται ανάλογα με τις επιλογες που θα κάνετε και την ποσότητα που θα έχετε στις μπομπονιέρες σας.

Για παράδειγμα:

Έχετε 300 μπομπονιέρες και θέλετε να βάλετε 7 κουφέτα αμυγδάλου και συγκεκριμένα το Κλασικό Νο 2.
Επιλέγετε το κουφέτο από την κατηγορία κουφέτα αμυγδάλου, στη συνέχεια επιλέγετε το Κλασικό Νο2 και θα βρείτε στις λεπτομέρειες πόσα κουφέτα περιέχει το κιλό.
Το συγκεκριμένο κουφέτο περιέχει 230-250 τεμάχια (κατά προσέγγιση πάντα από την κουφετοποϊία Χατζηγιαννάκη).

Τέλος, υπολογίζουμε τον αριθμό των μπομπονιέρων που θέλουμε επί τον αριθμό των κουφέτων που θέλουμε να βάλουμε και μετά διαιρούμε με τον αριθμό των κουφέτων που βγάζει η κατηγορία που έχουμε επιλέξει.
300 μπομπονιέρες*7 κουφέτα =2100 κουφέτα /230 τεμάχια =9 Kg είναι η ποσότητα που θα χρειαστείτε.

Υ.Γ. θα χρησιμοποιείτε πάντα την ελάχιστη ποσότητα που έχετε δει στις λεπτομέρειες του κουφέτου που έχετε επιλέξει. Αντίστοιχα γίνεται και στις άλλες κατηγορίες που θα επιλέξετε.

Ποιά κουφέτα βγαίνουν σε χρώμα?

Μπορείτε να δείτε ποιά κουφέτα βγαίνουν σε χρώμα πηγαίνοντας στην κατηγορία κουφέτα με χρώμα.

Πως μπορώ να φτιάξω ένα τυπωμένο κουφέτο?

Η διαδικασία για να φτιάξετε τη δική σας δημιουργία σε κουφέτο είτε αυτό αφορά γάμο είτε αυτό αφορά βάπτιση είναι η εξής:
Αρχικά πηγαίνετε στην κατηγορία τυπωμένα κουφέτα και στη συνέχεια επιλέγετε την υποκατηγορία δημιουργίες και σχεδιάστε το τυπωμένο κουφέτο σας. Έπειτα αποθηκεύστε το κουφέτο σας πατώντας το κουμπί "αποθήκευση" στο κάτω δεξιά μέρος του παραθύρου. Τέλος στέλνετε το αρχείο pdf που θα αποθηκεύσετε στο email μας koufeta@prototypon.gr και εμείς την πρoωθούμε άμεσα στον Χατζηγιαννάκη ώστε να την ετοιμάσει.