Κουφέτα Πρωτότυπον

Βρισκόμαστε στο χώρο της Τυπογραφίας πάνω από 50 χρόνια και αυτό δεν είναι τυχαίο. Η πείρα σε συνδυασμό με την εξυπηρέτηση, την ποιότητα και τις λογικές τιμές μας προσφέρουν διάρκεια στο χρόνο και ξεχωριστή θέση στις προτιμήσεις των πελατών μας.

 

Με μια επίσκεψή σας στο κατάστημά μας, θα ανακαλύψετε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων σε προσκλητήρια γάμου-βάπτισης και σε μπομπονιέρες που θα καλύψει σίγουρα τις απαιτήσεις σας.

 

Στο κατάστημά μας, θα βρείτε μοναδικές και ιδιαίτερες δημιουργίες σε μπομπονιέρες όπου αποκλειστικός συνεργάτης μας όσον αφορά τα κουφέτα αποτελεί η Κουφετοποιΐα Χατζηγιαννάκη. Έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε οποιοδήποτε σχέδιο μπομπονιέρας σας αρέσει με οποιαδήποτε γεύση κουφέτου θέλετε, επιλέγοντας μέσα από την απεριόριστα μεγάλη ποικιλία κουφέτων που διαθέτουμε.

 

Με γνώμονα πάντα την άριστη ποιότητα, τα κουφέτα έρχονται στο χώρο μας την εβδομάδα κατά την οποία ετοιμαζόμαστε να δημιουργήσουμε τις μπομπονιέρες σας. Τα διατηρούμε ασφαλή σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους και σε συγκεκριμένες θερμοκρασίες κατάλληλες για εκείνα.

 

Πλέον στο Πρωτότυπον, και μέσω του νέου μας ηλεκτρονικού καταστήματος, μπορείτε να παραγγείλετε όποιο κουφέτο Χατζηγιαννάκη επιθυμείτε και σε όση ποσότητα θέλετε.

 

Μεγάλο μέρος των προϊόντων μας γίνεται κατόπιν παραγγελίας και δεν είναι ετοιμοπαράδοτα.Ο λόγος που λειτουργούμε κατά αυτόν τον τρόπο είναι ότι δεν έχουμε μεγάλο απόθεμα κουφέτων έτσι ώστε να είναι φρέσκα και προς κατανάλωση τη στιγμή που θέλετε να τα δοκιμάσετε!!!

 

Οι αποστολές των προϊόντων μας πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τη Γενική Ταχυδρομική. Η παραγγελία σας θα βρίσκεται στον προορισμό σας σε 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί. Τα προϊόντα μας τα συσκευάζουμε σε ειδικό προστατευτικό περιτύλιγμα ανθεκτικό στην υγρασία και τις υψηλές θερμοκρασίες.

 

Το κατάστημά μας δε φέρει καμία ευθύνη κατά τη διάρκεια της αποστολής.